Rushåndhevningsutvalget med gode forslag for barn og unge i sin utreding

Rushåndhevingsutvalget presenterer flere verktøy for å beskytte barn og unge mot narkotika og for å redusere rusbruken generelt. Justisminister Emilie Enger Mehl mottok NOU-en denne uken.

Nyheter

Juba Åsane

Det er igjen tid for presentasjon av ett av våre lokallag. Her kan du lese om Juba Åsane.

Nyheter

Regjeringen beholder retten til politisk fravær

Forrige uke ble det klart at regjeringen beholder retten til gyldig politisk fravær etter å ha skrotet forslag om å fjerne ordningen.

Nyheter

Juba Stovner

Høsten 2021 startet Juba Stovner opp med lokallagsleder Ana Valentina Ahmed og tre medlemmer. I dag teller de hele 120 medlemmer og er et aktivt lokallag. Her kan du lese mer om laget.

Nyheter

Aktivitetsleir 2024 – Eg ve’ te’ Bergen

Årets aktivitetsleir «Eg ve’ te’ Bergen», blir på Åsane folkehøgskole i Bergen den 15.-20. juli.  Vi ønsker alle velkommen til en nydelig uke med masse lek, morro og nye vennskap!

Nyheter

Juniorleir 2024

Årets juniorleir arrangeres i år på Risøya, ved skjærgården utenfor Tvedestrand kommune i Aust-Agder den 22.-28.juni.

Nyheter

Påske på gården

Ta turen til Lindeberg gård 7. april. Her kan du møte andre medlemmer av Juba, Juvente og IOGT. Du kan være med på å hoppe i høyet, hilse på dyrene, lage noe på Påskeverkstedet og kjøre med hest og kjerre. -Og kanskje dukker påskeharen opp?

Aktivitet

Forslag om å fjerne ordningen med gyldig politisk fravær

Denne uka sendte Utdanningsdirektoratet på vegne av Kunnskapsdepartementet ut et forslag til nytt fraværsreglement på høring, der det foreslås å fjerne ordningen med gyldig politisk fravær. LNU raser og mener at forslaget stikker kjepper i hjulene for barn og unges politiske engasjement, og rett til å bli hørt.

Nyheter

Frifond 2024

Lokallagene kan nå søke om Frifondmidler for 2024. Bekreftelse på oppbrukte midler må leveres før lokallagene kan få ny tildeling. Lokallagsleder må også lese retningslinjer for Frifondstøtte som ble vedtatt på styremøte 7. januar.

Nyheter