Juba Åsane

, skrevet av Oda Dalhøy

Det er igjen tid for presentasjon av ett av våre lokallag. Her kan du lese om Juba Åsane.

Høsten 2021 startet Juba Åsane opp med lokallagsleder Hilde Rivera og to medlemmer. I dag teller de hele 160 medlemmer og er et aktivt lokallag.

Juba Åsane arrangerer 1 aktivitet hver måned og aktivitetene er varierte. Juba Åsane består av et styre med 5 frivillige. De har styremøter ca. 3 ganger i året.
Tusen takk til det flotte styret og for den flotte frivillige innsatsen dere gjør!

I år har vi hatt breakdance kurs med Absence Crew, maleverksted støttet av LNU`s kulturstøtte, vi har hatt kino på Åsane kulturhus, grilling og lek på badeplassen Tømmervågen, og klatring i klatreparken.

I sommer skal en hel haug fra Juba Åsane være med på årets sommerleir som arrangeres på Åsane folkehøgskole. Mange barn og voksne gleder seg til Jubaleir og få nye jubavenner!

Etter sommerferien blir det mer aktiviteter. Blant annet markering av refleksens dag der vi møtes for å gå tur med refleks for å vise viktigheten ved å være synlig når vi går mot mørkere tider. Vi avslutter turen med lek, boller og kakao.

Vi skal også på teaterbesøk, ha juleverksted og ha kino på Åsane kulturhus. Vi er utrolig glad for at vi får låne lokaler på Åsane kulturhus helt gratis!

Juba Åsane er opptatt av å ha aktiviteter som passer til Jubas profiler.
Vær åpen, vær en venn, vær nysgjerrig og vær deg selv!

Vi blir ekstra glade og rørte når vi får tilbakemeldinger fra foreldre som forteller hvor glade barna er i Juba. En mamma forteller:
«Min datter på 5 år ble spurt hva det kjekkeste familien gjorde ilag.
Datteren svarte: «Når vi er sammen med Juba!»

😊

 

Du kan følge Juba Åsane på Instagram: @juba_asane

Bilder Juba Åsane