Juba Undris (Undrumsdal)

Kontaktperson(er)

Ole Hans Fjellvang

Leder i Solerød Jubateater
419 17 249
E-post

Juba Undris holder til i Undrumsdal. Velkommen til oss!

Følg Juba Undris på Facebook for oppdateringer.

I januar 2015 fant en del foreldre i Undrumsdal ut at de ønsket å starte en lokal fritidsklubb. Det ble avholdt navnekonkurranse og det ble Undris, bare Undris for de var ikke del av noe annet.Etter hvert ble Ole Hans Styrmo Fjellvang leder i klubben og foreslo at Undris skulle bli et lokallag i Juba, fordi at da får medlemmene tilbud om enda flere aktiviteter, også er det noen økonomiske fordeler. Derfor har det siden 2021 vært Juba Undris.

Fritidsklubben er åpen for alle fra 5trinn og oppover. De som ikke er medlemmer betaler litt hver gang, ellers gjør vi ingen forskjell.
Vi har klubbkveld annenhver fredag. Da er vi ofte på samfunnshuset Dalheim som ligger midt i bygda. Vi bruker hele huset. Det er brettspill i kjellerstua, musikk eller spiller tv-spill på «Undrisrommet». Ja – vi har fått vårt eget rom som er pusset opp og innredet med mange sofaer, tv-spill og stereoanlegg. I gymsalen kan det være ballaktiviteter, sisten o.l. Hver gang lager vi litt mat.
Noen ganger er vi ikke på samfunnshuset, men drar ut på aktivitet i stedet. Vi har vært på badeland, klatrepark og gokart. Vi kan også gå til gapahuken den lokale 4H-klubben har laget i nærheten.
Sammen med flere foreninger i bygda arrangerer vi fester og aktiviteter for alle. Blant annet diskoteker, skolestart- og halloweenfest og julegrantenning med nissebesøk.
Vi er også med på alt av aktiviteter i kretsen, leire og treff.