Juniorleir 2021 – Under åpen himmel

Gå til påmelding

27.06.2021 – 03.07.2021

Nordtangen leirsted, Gran

Juba

Juba arrangerer sommerleir hvert år. Årets juniorleir vil foregå på Nordtangen leirsted på Gran, 27.juni – 3.juli. Juba følger helsemyndighetenes anbefalinger. 

Her finner du kart til stedet

Sommerleir i Juba

Juba har lang tradisjon med å arrangere sommerleir, tidligere gjennom DNTs Barneforbund og IOGTs Juniorforbund. Vi har hatt arrangementer på fjellet, ved sjøen og i de dype skoger. Vi har hatt regn og sol, snø og uvær. Vi har overnattet i telt, på sovesal, i gymsaler, på hytter og i huler og lavvoer. Vi er stolte over at vi aldri har hatt problemer eller ulykker av betydning gjennom alle disse årene. Barn og voksne har hatt flotte opplevelser sammen, og ubehagelighetene har ikke vært verre enn at litt plaster, en bandasje, solkrem, sårsalve og ekstra håndvask har gjort nytten. Slik skal det være.
Juba har ledere som har sett det som sitt personlige ansvar at alle skal komme trygt gjennom en Jubaleir og reise hjem med bare gode minner i bagasjen. Juniorleiren Under åpen himmel 2021 på Nordtangen er et aktivitetstilbud til barn i alderen 6-14 år.  Det er seks dager med leirliv, fellesskap, vennskap, lek og moro i trygge omgivelser. Dagene inneholder en blanding av organiserte aktiviteter, lek og læring. Voksne ledere legger til rette og følger aktivitetene gjennom uka.

Mer informasjon og påmelding finner du her: Leirsidene

 

Leirsjef

Inger Olsbu

Leder i Juba Grorud

E-post