aktivitetsleir
Juba Aktivitetsleir

Juba Aktivitetsleir – Jeg blir så glad når jeg ser deg

26.07.2021 – 30.07.2021

Evje Folkehøgskole

Juba

Aktivitetsleir 2021 er på gang!

En leir som samler hele familien til fem dager med fellesskap, aktiviteter, ro, moro og hyggelige mennesker. Vi møtes på Evje Folkehøgskole mandag 26. juli og avslutter fredag 30. juli. Det legges opp til aktiviteter som for det meste foregår ute, familiene fordeles kohortvis på soverom og vi følger alle anbefalinger og råd når det kommer til smittevern.

Påmelding kan gjøres her; http://www.einride.no/aktivitetsleir/pamelding/

Ta kontakt hvis det er problemer eller spørsmål med påmelding – mari@juba.org/47293908

 

Jeg blir så glad når jeg ser deg

I Juba er det viktig å skape gode, trygge møteplasser for barn. På aktivitetsleir samles vi i fellesskap for å ha en møteplass der barn kan treffe andre barn, barn kan treffe trygge voksne og voksne kan treffe andre voksne som deler engasjementet for å gjøre samfunnet tryggere for barn å vokse opp. I år er det ekstra viktig å kunne tilby aktiviteter der barn kan få være seg selv, være nysgjerrige, være åpne og være en venn.

På aktivitetsleir blir alle deltakere tilbudt å være med på aktiviteter hver dag. Det er frivillig og lav terskel. Noen tar bena fatt på en lang tur, mens andre rusler en kort tur i nærområdet. Det skal være for noe alle og enhver. Vi skaper rom for å være sammen, både i stillhet og i samtaler. Tiden står litt stille på aktivitetsleir, noen dager der familien kan komme sammen, roe ned tempoet, senke skuldrene og bare være.

Mer informasjon vil komme fortløpende, følg med på;

http://www.einride.no/aktivitetsleir/

https://www.facebook.com/groups/20374048278

Vi håper å se gamle kjente og nye ansikter på leir i år og at dere melder dere på. Siden koronasituasjonen er usikker, vil hele deltakeravgiften bli tilbakebetalt ved kansellering.

 

Mari Skjerden

Leder Juba Vestby
47293908
E-post