Juba Skogblomsten

, skrevet av Rune Mikkelvik

Her kan du lese mer om ett av våre teaterlag, Juba Skogblomsten.

Skogblomsten startet 2. september i 1923 og feirer hele 100 år i år! Det har vært kontinuerlig drift siden stiftelsen, og er med det Lørenskogs eldste junior- og barneorganisasjon. Det er mange som har gode minner fra Skogblomsten. De har fått med seg opplevelser, kunnskap og ikke minst venner for livet. Det er Grethe Wiik som er leder i lokallaget, og har vært det siden 1999. Men hun driver det sammen med Roy Hagen og får mye hjelp da det er et fellesprosjekt. Grethe har lang erfaring fra Skogblomsten, da hennes far var leder for laget i 44 år før hun tok over. Skogblomsten har rundt 80 medlemmer og har teater som aktivitetsmodell, og setter opp store teaterforestillinger på høsten. Selv om de primært holder på med teater så har de også juletrefest, karneval, opptredeneder på sykehjem, sommerfest, deltar på Myldrefestivalen, og deltar på Jubas arrangementer som vintertreff, sommerleir og kulturverksted. Skogblomsten møtes hver mandag kl. 17-19 (20) i Samfunnssalen på Kjenn skole.