Juba Redalen

, skrevet av Rune Mikkelvik

Her kan du lese mer om Juba Redalen som gjør masse gøy.

Juba Redalen ble startet i november 1970 og har siden den gang hatt møter annen hver uke på Redalen skole. Vi har 87 medlemmer under 26 år. På et vanlig møte kan vi til tider bli mellom 20-30 barn hvor vi da leker i gymsalen, baker, leker ute, spiller spill og har hobbyverksted. Ellers reiser vi på turer til blant annet Hunderfossen, lekeland, bowlingen og klatreparken. Vi pleier også å være en stor gjeng som deltar på sommerleir, vintertreff og kulturverkstedet.

I alle år har vi også hatt hytteturer til Knutbakken. De siste årene har vi jobbet mye med å pusse opp hytta og vi gleder oss til å kunne bruke den på nyåret. Når vi er på hyttetur spiller vi spill, har aktivitetsløype ute og bader i Skumsjøen. Grilling er også populært.

Til våren skal vi på tur til Sillvik og Liseberg. Denne turen har vært utsatt noen år, grunnet pandemien, men nå er vi endelig klare til å reise!

Vi er spesielt glad i de gode hjelpelederene vi har med oss både på turer og vanlige møter.