Juba Sandefjord

, skrevet av Rune Mikkelvik

Det er tid for presentasjon av ett av våre lokallag, og her kan du lese om Juba Sandefjord.

Juba Sandefjord ble startet i februar 2013. Det vil si at de har 10 års jubileum i år
De driver mest med familieaktiviteter som legges til en helg per måned. Faste innslag er karneval i februar og oktober, påskeverksted, juleverksted, bowling, minigolf og klatrepark. De stiller også med lag i Kreftforeningens Stafett for livet i september hvert år. Innimellom har de brettspill og pizza og eksperiment kveld. Ellers er de åpne for aktivitetsforslag fra medlemmene. De har tilgang på IOGT’s lokaler i Sandefjord sentrum når de trenger det. Ellers er de ofte på Vintertreff, Juniorleir, Kulturverksted, teatertur til Skogblomsten og teatertur til Solerød.
Det er Anette som er leder i Juba Sandefjord, og hun ser du ofte utkledd i forskjellige kostymer. Lokallaget har over 40 medlemmer under 26 år, men mange av dem kommer kun innimellom. De har plass til mange, men konkurransen med andre aktiviteter er stor. Derfor inviterer de bredere til hobbyverkstedene og karnevalene i håp om å få vervet flere aktive medlemmer. Halvårsplaner og arrangementer legges blant annet ut på Juba Sandefjord sine facebook sider.