Ny styreleder

, skrevet av Rune Mikkelvik

Den 22.-24. september hadde Juba landsmøte, og da ble det vedtatt ny arbeidsplan, nye vedtekter og politisk program. I tillegg var det valg av nytt styre der Hilde Rivera ble valgt som ny styreleder. Hilde er lokallagsleder i Juba Åsane. Juba takker det gamle styret for et godt samarbeid. Heldigvis blir flere med videre, da fem av styremedlemmene tok gjenvalg. Det nye styret er: Ole Martin, Cecilie, Katrine, Stine, Åslaug og nytt styremedlem Ayan. Juba gratulerer det nye styret og ser frem til to spennende år. Her kan du også finne en hilsen fra ny styreleder.

Hei!

For en ære å bli valgt som styreleder i Juba. Dette blir spennende og nytt for meg men jeg skal prøve å gjøre en god jobb:)

Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med Juba, og alle lokallagsledere i de ulike lokallagene. Jeg er sikker på at jeg og de ansatte i Juba kommer til å få to kjekke år sammen, med god dialog og godt samspill.

Nå går vi inn i mørkere tider, men med Juba aktiviteter så har vi heldigvis kjekke ting i vente. Både for store og små:)

Jubaklemmer fra Hilde Rivera