Juba Håskjær

, skrevet av Rune Mikkelvik

Det er tid for presentasjon av lokallag, og denne gangen er det Juba Håskjær som har holdt på siden 1914! Les mer om dem her.

Håskjær ble stiftet i 1914 og har vore i gong kontinuerlig siden, tenk det da.

Juba navnet kom i tillegg til Håskjær i 2009 da IOGT’S barne/junior org. slo seg sammen med DNTB. Da ble det Juba Håskjær som Linda K Hemnes har snart vært leder for i 37 år. Før det var hun hjelpeleder i flere år.

Aktivitetsmodellen vår er Klubb, der me har jule/påskeverksted, høstfest, hobby og spillekveld. Eller rett å slett at medlemmene selv har program. Me er jo homo luddens det lekende mennesket, lek er moro er like gøy ute som inne.  I vår hadde me kurs med dei 4 profilene, dette var gøy.

Møtene vore er hver mandag fra 17.00-18.00, med unntak av når skolen har fri. Me holder til i kjelleren på forsamlingshuset Fredheim som losje Jarstein er medeigar i. En gang i måneden har me utvida møte med en ekstra time for dei eldste medlemmene.