Juba Bøler

, skrevet av Rune Mikkelvik

Det er tid for presentasjon av lokallag, og denne gangen er det Juba Bøler som holder på med teater.

Juba Bøler startet i 2004, og har helt fra starten holdt på med teater for barn i aldersgruppen 6 til 12 år. Her får man en myk introduksjon til teaterets verden gjennom teaterlekteaterlek, fantasi og historier som barna lager selv.Barna får lære grunnleggende ferdigheter i teater gjennom improvisasjon og karakterarbeid. Kurset er basert på trygghet og glede som skaper kreative forestillinger som spilles for venner og familie på slutten av semesteret.
Barna får hver øvelse bruke fargerike kostymer og scenografi som lages av teatermaker Gerd Brox (første bilde fra venstre), som barna i Juba Bøler kjenner som «Gerd Gotteri».
Teaterinstruktør er Gerd Brox som har vært teatermaker i over 30 år og har lang erfaring med arbeid der teateret er som kunstnerisk uttrykk.
Juba Bøler er delt opp i 2 grupper etter alder. Begge gruppene har teaterøvelser hver torsdag i samlingssalen på Skullerud skole. Den yngste gruppa fra kl. 17.00-18.00 og den eldste gruppa fra kl. 18.00-19.00 😀