Ny daglig leder i Juba

, skrevet av Oda Dalhøy

Etter mange år i Juba har Kari Torbjørnsen gitt seg som daglig leder. Inn kommer Eli Kjønsberg, som mange av dere kjenner fra før, som ny daglig leder.

Etter mange år som aktivitetskonsulent og daglig leder i Juba har Kari Torbjørnsen sagt opp sin stilling i Juba og skal i gang med nye utfordringer. Kari har vært veldig viktig for utviklingen av gode rutiner og har fulgt opp alt det administrative med stødig hånd. Juba takker så mye for innsatsen! Vi kommer til å savne deg og ønsker deg lykke til videre.

Heldigvis skal ikke Juba gå uten daglig leder. Eli Kjønsberg har takket ja til stillingen som daglig leder i Juba, og mange av dere kjenner henne fra før da hun har vært vikar for Kari mens hun var i permisjon. Eli er kjempeglad for å ha fått denne muligheten og gleder seg til å bli kjent med flere Jubafolk.

Juba gratulerer Eli og vi gleder oss til å jobbe med deg fremover!

Bli kjent med Eli

Eli kan masse forskjellig. Derfor passer hun så bra i Juba!

Hun har lærerskole, har gått på Kunstakademiet og også utdannelse fra USA. Hun får ofte et lengselsfylt blikk når hun snakker om alt hun gjorde mens hun var der.

I Norge har hun blant annet jobbet som sekretær i Steinerskolen og i Det Hvite Bånd. Hun har også vært lærer og blant annet undervist på høyskole i kunstfag og formidling.

I tillegg er Eli kunstner og har et eget verksted hvor hun lager de vakreste verk. Eli har også en veldig søt hund som vi ofte får se bilde av her på kontoret, hvis du spør pent på en samling får helt sikkert du også se!