Verv en venn, få doble poeng!

, skrevet av Mari Skjerden

Fra 15.11 til 31.12 kjører Juba en julekampanje der medlemmer kan verve nye medlemmer og få doble poeng. Poeng gir premie!

Det skal være gøy å være medlem av Juba. Du treffer nye venner, du får være med på aktiviteter og arrangementer og du møter trygge voksne som engasjerer seg for å gi barn en trygg oppvekst. Juba tilbyr fritidsaktiviteter til alle barn og det skal være et lavterskeltilbud.

Alle medlemmer som melder seg inn før 31.12 og betaler årets kontingent får neste år på kjøpet. Det er en ganske god avtale! I tillegg får medlemmet som blir skrevet som verver dobbelt poeng for hvert medlem som betaler kontingent.

Julekampanjen varer fra 15.11 til 31.12. Vi oppfordrer medlemmer til å spre ordet om Juba, verv i vei! Det er flotte premier å hente som verver, det er fint å bli invitert som nytt medlem og det er veldig koselig å få sende ut velkomstpakker.

Bli medlem

Vervepremier julekampanje 2019

 1 poeng: Juba-flaske

 2 poeng: Liten forundringspakke fra Juba

 3 poeng: Juba-kortstokk

 4 poeng: T-skjorte fra Juba

 5 poeng: Bokpremie

 6 poeng: Sitteunderlag m/Monki (Forut)

 7 poeng: To kinobilletter

 8 poeng: Stor forundringspakke fra Juba

 9 poeng: Luftmadrass

 10 poeng: Polaroidkamera

 14 poeng: Sponset deltakeravgift på Jubaleir

Du kan også velge å donere poengene dine til Forut. For hvert poeng gir Juba 50 kroner.