Velkommen til Jubas nye nettsider!

, skrevet av Ida Braaten

Vi er veldig glade for å ønske velkommen til Jubas nye hjem på internett. Og håper sidene vil være til nytte og inspirasjon for både medlemmer og lokallag!

Etter en lang prosess er vi veldig glade for å fremstå mer moderne og mer brukervennlig. Her vil du finne nyheter fra Juba, informasjon om aktiviter, eget innhold for medlemmer og ressurser for lokallagene og andre frivillige i Juba.

Vi jobber kontinuerlig med å fylle sidene med innhold, så om du ikke finner det du leter etter håper vi du gir oss beskjed eller prøver igjen senere. Forslag til innhold, retting av feil eller andre kommentarer kan sendes til ida@juba.org

Tusen takk til Blåis som har utviklet de nye sidene og til alle som har hjulpet oss med innholdet!

Kontaktpersoner

Ida Braaten

Leder i Juba Nordpolen
97193885
E-post