Innkalling til landsmøte 2019

, skrevet av Ida Braaten

Jubas sentralstyre og administrasjon har den store glede av å innkalle til landsmøte 9.-11. august 2019 på Holtekilen Folkehøgskole på Stabekk. Denne landsmøtehelgen er ganske spesiell, da Juba vil feire 10-års jubileum! Velkommen!

Tidspunkt:9.-11. august 2019. Start fredag kveld og avslutning søndag ettermiddag. Selve landsmøtet blir 10. august.

Sted: Holtekilen Folkehøgskole (Michelets vei 55, 1368 Stabekk). Oslo S. – Holtekilen tar 14 minutter med bil. Ankomst med tog: L1 til Spikkestad, gå av på Stabekk. Skyss ordnes.

Bilderesultat for holtekilen folkehøgskole

Landsmøte er åpent for alle medlemmer av Juba og inviterte gjester. Vi ser gjerne at flest mulig ledere er med på å utforme nye planer for Juba. Alle vil få mulighet for å delta så aktivt som en ønsker på møtet, men stemmerett er forbeholdt dem som vedtektene sier har stemmerett. Dette er det orientert om i dokumentene under.

 

Sakliste for landsmøtet
Vi sender også med et første forslag til sakliste for møtet. Dette er de sakene som vedtektene sier vi skal ta opp. I tillegg er det fritt fram for medlemmer, avdelinger, kretser og styret å foreslå saker for landsmøtet. Saker må være meldt innen 10. april!

 

Vi kommer tilbake til påmelding, deltakeravgifter osv.

Kontaktpersoner

Ida Braaten

Leder i Juba Nordpolen
97193885
E-post

Mari Skjerden

Leder Juba Vestby
47293908
E-post