Frifond organisasjonsboost

, skrevet av Rune Mikkelvik

Frifond organisasjonsboost er en midlertidig støtteordning, med midler som skal gå til aktivitet og rekruttering etter koronapandemien. I denne støtteordningen kan lokallag, fylkeslag og regionledd i organisasjoner som har fått penger fra LNU Frifond organisasjon søke om inntil 50 000 kroner til prosjekter. Det er nesten bare fantasien som setter en stopper for hva dere kan arrangere. Medlemskveld, debatt, helgeseminar, skolering, filmkveld, kampanjeverksted, minikonsert, rebusløp, temakvelder, etc. Lokallag og fylkeslag kan samarbeide med andre lokallag og fylkeslag i samme organisasjon, og da søke større summer, i samme søknad.

Dersom dette virker interessant, så kan dere lese mer om ordningen på linken under. Der finner dere også søknadsskjema.

https://www.lnu.no/stotteordninger/frifond-organisasjonsboost/